注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

天天如此,該多好  

2010-08-02 21:09:30|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

a nice day!!~

          看我多乖阿哈哈~一翻嚟,飯都未吃就更博咯~~天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.

      上完課就直奔東方咯~解放解放!!

         味千,費事吃穷人拉~要咗個面同餃子就算了..還好還好,雖然唔吃早餐,頗餓,吃得中喺幾飽天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.

          事關怕嘸位,一吃飽坐都嘸坐就去買菲~唐山大地震.140分鍾.真夠長的,看起來.

          事實證明,我喺個好學生!!一買完菲就去書城拉!!幫阿媽買本<山楂樹之戀>.個名浪漫吧~自己買咗三本字帖.天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.(寫好字很重要阿)一本蘇聯諜戰,一本<社交攻心計>.(米誤會,米以為我城府很深...感興趣而已~)

           買完先1半多小小.,三點既菲,去邊好呢.好,打機!!重拾童真.瑪麗賽車.打槍仔..~~個投籃投到老子狂冒汗!!唉,270+既記錄都破唔到,失敗!!天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.

           打完,只嘢話要吃麥鏇風,既然有人話請吃嘢,恭敬不如從命拉~哈哈,好味好味!!以后繼續買~

     摞住杯嘢,去到戲院,繼續不~隔離阿位竟然已經吃完!!天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.暈!!咁鬼快.

              入到去,竟然嘸人- =包場喔!!開心得我.之后陸陸續續,d人先嚟~睇電影.the lats line.嘿嘿,情節忽略.天天如此,該多好 - __悲劇澤倫 - 曾愉快 一試何妨.

               

  评论这张
 
阅读(116)| 评论(23)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017