注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

上海.第四  

2010-07-30 17:12:12|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

 

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

排隊買小籠包呢~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

唔知大傢霖到d乜呢- =上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.
 豫園.城隍廟上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.
上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

忽略東哥吧- =....主角喺對AJ2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我夢寐戰靴阿!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

呢對,想必大傢睇世界盃既時候都已經見過唔少次了吧~2800+.貴吧~想買對400+既室內足毬,同呢對款一樣.竟然嘸碼!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 南京路.一個..邂逅.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

 

上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.
 

 外灘夜景~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

       好!正題!!

            睡暸個懶覺~起來,就坐地鐵直奔城隍廟~~~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.這天,真是TMD晒!!路上,看到那些海寶.四五塊一隻- =.我靠!!怎么園哩就賣四五十!!真是無奸不成商了!!

             入到去,週圍走.見邊度人少去邊度.實在太多人了..基本國情阿~~~~喺坤少俠上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.既一路帶領之下.我地嚟到一間模型店.其實都喺賣動漫阿d.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.這囬就慘咯~~~~~~~~超級大齣血!!!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.爸爸媽媽.嫲嫲.姑姐.二叔.單單親人就要買五份..上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.不過算暸~~~~看在妳們在我小時咁炤顧我!!!老子豁齣去了!!~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.撿阿撿,執阿執,d血流阿流~~~貌似買咗300+~400上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.不過嘛,最緊要中喺件衫阿哈哈!!!!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.帥獃了!!就知道會喜歡~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.                     坤買咗套湘北队(即喺男兒當入樽櫻木花道阿支)...如果有錢我都會買噶!!原本霖住買一套.一只比毛,一隻比坤,一隻比超哥,一隻比春春.一隻留翻自己(更喺留翻只櫻木比自己拉.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.)..........一套五班既主力陣容呢~~~~

可惜嘸錢拉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!大傢原諒我吧上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

              

   小籠包條隊,排了二十分鍾吧起碼~期間,聽到好多人講白話.老鄉呢!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.其實,都嘸物特別喈...都唔夠如軒阿d好喫- =上海人看到別打我阿~~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.小弟實話實說而已~不過性價比卻很好.20蚊16個.哇哈哈.飽飽的~鮮肉月餅.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.是不是想到掉肉呢阿哈哈!!~很難想象個月餅會喺乜味同乜樣.........

          南京路.也不過如此嘛.還什么中華第一街.放屁!~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.高基街中多嘢賣過區!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.行咗成日,NIKE睇咗好多.不過度度都一樣...NBA STORE阿!!!!!做物要搬去SB...真是SB!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.乜都買唔到...

                班友要去游黃浦江.邊有咁蠢跟埋阿~~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.   于是,就被左右夾攻,嚴刑逼供(誇張手法,大傢切勿模仿)

             山東:雖然男人既第一次唔喺好寶貴.但18歲之前既,中喺值唔少錢噶!!~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.即刻倒下.

                   任少火上加油."阿倫,妳今晚到底翻唔翻喈?.."..區一麵誠懇,搞到我唔知區喺認真定老點我...."得拉~到時話妳知"..     上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.之后...."妳唔翻記得打個電話翻嚟阿~~我地會掛住妳噶."我草..上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存..

                    山東繼續攻勢"記得帶人住間靚d既酒店阿~"上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存."都話唔喺女噶咯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

                         吃完pizza 上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存..條友竟然遲大到!!!!!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.害我做咗半個鐘處男!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存..

                               終于,我耍翻區一次.a nice encounter~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

                        不行到外灘,真喺好B好B好B阿!!!好唔容易B到個靚靚位!!美麗的夜景,美麗的人,美麗的一刻.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

            d風真喺好大~~吹到頭髮亂嗮.教官說,"血能流,頭能斷,頭髮不能亂."上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.但,這一刻已經唔重要拉!!!!~~~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.哈哈哈哈

                  讓風繼續吹,不忍遠離.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

          看久了,也無聊.于是就開始咗上海行最無哩頭搞笑既一段路.行阿行.一路竟然搵唔到也吃.d朱古力又變嗮形喔!!   無奈之下,買咗個雪糕充饑..真喺難為人.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.唔知幾時,髮現自己隻手比某些東西抓住上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.不關我的事阿嘿嘿上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.就這樣走着.星光月光.so romantic.但喺,隔離竟然喺個男既!!上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.真喺嘸天理!!!

                    經過條黑嘛嘛既路,"驚?有我喺度阿嘛~"上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

                       轉彎之后,經過天橋,段路依然可以好清晰咁,浮現喺腦海.

                           ........................................上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.妳話唔敢,我就試比妳睇咯哈哈~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.的士的士~~~上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

                 最后睇住條傻佬,跑過斑馬綫.哈哈,真喺X~.

          21st July .永遠記得.上海.第四 - __悲劇澤倫 - 永久保存.

  评论这张
 
阅读(123)| 评论(26)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017