注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

上海第一日  

2010-07-26 10:52:46|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

拖了很久~抱歉了,那些期待已久的同誌們.

所謂的第一日,其實就喺搭夜機.四點半齣髮,路上,我一陣就訓著咗..事關朝早地獄式練毽毬練咗三個鐘...纍壞了,就連坐車一陣都唔放過.

到咗機場,五條傻佬喺入邊兜嚟兜去,辦好安檢之后,就去M記吃d嘢.話說呢間M記....足足搵咗我地十幾二十分鍾.天啊...去登機口途中,悲劇地髮現,我地個航班延機...- =看來這就是悲劇的開始阿...喺登機口前坐了良久,沒有撲尅,去買,卻賣光光了- =又一個悲劇.聽聽歌吧~坐咗40分鍾,終于頂唔順d超級強勁空調,嘸辦法,去搵下有嘸嘢吃拉.結果,去咗.........間.....星巴尅!!要咗杯牛嬭- =20大元.坤要咗杯烏龍,20+.飲咗一半都嘸,浪費阿同學!!我說,那盃牛嬭也要弄得那么多泡泡!!

上海第一日 - __悲劇澤倫 - 當風箏遇上風,

 

上海第一日 - __悲劇澤倫 - 當風箏遇上風,

 

上海第一日 - __悲劇澤倫 - 當風箏遇上風,

 

 

 

 

喺機場打的翻酒店,九十蚊.天啊,起步價12大元- =錢錢錢.~~到酒店,一開始竟然話嘸我地個名!!!!悲劇阿!!!拖咗陣,上到房,一點左右吧~下麵兩條友中迫不及待咁打開部電腦.暈了.我即刻沖涼訓覺.一覺就喺大天光嚕!~~嚴格嚟講,呢部份喺米應該放喺下一篇呢,哈哈.

上海第一日 - __悲劇澤倫 - 當風箏遇上風,

 

上海第一日 - __悲劇澤倫 - 當風箏遇上風,

 我地件殘房.

  评论这张
 
阅读(165)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017