注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

或者.我真的是命定的三號  

2010-01-30 22:48:13|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  12月19日.咬柴.

  1月27號,咬柴.

  同一隻腳!!!!!!!!!!!!!

  我昏.好咬唔咬,竟然考完試阿日咬!咬到美安都話我頹了.其實,我想嚒?我多么渴望健康.一個學期落嚟,咬三次柴.于是,換嚟既結果喺喺一中打波少于十次.健康的時候,俾老師騙去練毽毬(區話11月有比賽.點知喺今日三月).好了,我決定要練力量了.徹底的練!

傷癒,要等多久?三號,要振作.

  那個誰.我不是有心.也不是故意.大概,喺妳變先的.當我睇完那紙條.我才知道,大傢都已經偏離了原來的軌道.獻給妳,隻怕無法再有這種情懷,優美得共妳同事在這世界.醜惡在于,赤子的胸懷,難敵這紛擾失態,為理想或求生在挨.

  終于,聽翻歌了.軒仔新歌.真喺好.零度.春鞦.乍煖還寒的感覺.那首我的囬憶不是我的,同樣煽情.

  攷試.結束了.只希望,成績可以提高.

  最近,貌似沒有了一個依靠.好彩,宿捨度,中有肥仔同我吹水.對噴口水.放假了,就再也沒有了.唔知,阿個人.肯肯呢.不過,睇區咁耐都唔搵我就知嘸可能拉唉~三號,始終是獨行俠,不是么?

  今日,買咗隊MAX.簡簡單單,幾好.咁過年就有新鞋著了哈哈.唔洗等去香港買.

  不過遲d可能中喺會去香港.大傢要搵我就嗔早拉~妳的手信.我唔會唔記得既!

  评论这张
 
阅读(135)| 评论(50)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017