注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

杯具了.  

2009-12-25 22:57:43|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  右腳腳踝,再次受傷.曾經穿着三號的我,也像AI CP一樣悲劇了.無奈的眼看住自己班俾人絕殺,自己卻在另一頭做4班對17班的裁判.如果唔喺俾面主蓆,我寧願喺自己班做教練,享受一下咀毛對耗子的比賽.兩個都喺自己的親兄弟,妳話,要我點吹呢?

  狠抱歉,咀毛.一開始以為妳地可以贏低比賽,所以d雞偏咗17班.嘸霖到妳地會輸.我自己都好內疚.但,一切.唉.悲劇悲劇.點解要我做裁判呢,之后,思攷良久.才發現自己真喺吹得唔好.唉,不過,既然過咗去,就算吧.接落嚟既比賽,我會努力努力地吹的.其實,咁多個悲劇,都喺拜超哥所賜.唔喺受傷,課間操就唔洗喺課室玩手機俾喪城收.就唔喺親眼睇住自己班俾人絕殺自己卻無能為力.睇住兩個兄弟決鬥,自己卻要做那個生死的裁判.古唔到,一個悲劇可以帶嚟咁多悲劇.唉.我錯了.

  何時才能強勢復齣?答案:期末攷吧.咁次傻梗梗跌咗100名....天吶...期末攷一定一定要考得好好好好!!咁先可以快快樂樂~~希望,不要再悲劇了.

      請相信,這個三號.不會再悲劇了.

  评论这张
 
阅读(107)| 评论(35)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017