注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

独家村

 
 
 

日志

 
 
关于我

癫狂中带几分忧郁.随性中带几分浪漫.

网易考拉推荐

華英校慶的一天.  

2009-12-19 22:22:40|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       一大早,搭上141.就聽到陸某某的聲音.救命!

  華英東門,一群短裙少女,摞住樂器,當我走近..那個毛骨悚然阿..

  一群人在簽到...我摞咗禮物就即刻走佬拉更喺~~嘿嘿...之后,又喺塊板度,代錶我地班,寫上<095班,王者歸來>帥獃獃了!~同坤地喺一起,討論邊個嚟未阿,邊個唔嚟..............................成個上午,渾渾噩噩就過咗,不過喺見翻d老師同舊同學.不過我已經好開心.

  中午,加州紅.班傻佬竟然喺東建行過去!汗顔.老公的本性依然嘸邊嘛..~最驚悚既喺肥仔唱歌拉拉拉拉!!!!!!!!!!

真的真的,好搞!!今日,點咗首最佳損友嚟唱,事關,呢首歌充斥着我的情緒.

  下午,打波.- =別提暸.打到咬柴...下星期班賽唔洗打了...唉

  最近最睏擾既,仲喺傢事....希望,和諧d拉.

  過年的時候,我們在一起的!

  我會想唸妳們的,諸位!

                                                                                                        澤倫大人筆

 

  评论这张
 
阅读(105)| 评论(17)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017